SHOP VERDENS BESTE INNEN DESIGNER SOLBRILLERSolbriller er et must når du skal til Spania.  Litt avhengig av hvor i Spania du reiser, så er du nærmest garantert sol.  Om sommeren er du garantert uavhengig av hvor du oppholder deg, men vinterstid, januar og februar, så kan det nok være mye skiftende vær enkelte steder, men solbriller vil du ha behov for.

Solen er skarp og du kan få varige skader dersom du ikke benytter riktige briller.  Solbriller er en enkelt beskyttelse, og så blir man jo litt penere med mørke briller også. 

Mange spør om hva en skal se etter når en skal kjøpe seg nye solbriller.  Det første er om solbrillene har UV filter. UVB stråler kan gi forbrenning i øynene, og det er derfor viktig å bruke riktig type solbriller.

Solbriller med lyse glass kan være like effektive som mørke, dersom de har UV filter. Fargetonen har bare innvirkning på hvor blendet du kan bli av sollyset. Du skal kunne se på forpakningen/informasjonen til brillene, hvilken gradering de har, og dette er en fastsatt EU-norm. På stranden eller på fjellet vil gradering 3-4 dempe 80-90 % av lyset. For å kjøre bil trenger du bare grad 1-2.

Mange leter etter billige briller, og mener det får holde når man skal sole seg noen få uker.  Ofte hører en at solbrillene skal ikke prioriteres så høyt på budsjettet. Tenker vi oss at et par vanlige briller, som vi skal gå med hver dag hele året, koster 6-7000kr, da er det vel allikevel ikke så dyrt om man må legge i en tusenlapp eller deromkrig til solbriller, som ved pen behandling kan brukes i flere år.

Min anbefaling er å kjøpe kvalitetsbriller.  Det lønner seg i lengden, fordi du blir for det første langt mer forsiktig med brillene dersom de har høy kvalitet og koster tusenlappen eller mer.

Det andre er at kvalitet koster her, i de fleste tilfeller i alle fall.  Så er det designet.  Du skal selvfølgelig ta deg godt ut i brillene.  Jeg finner alltid mine solbriller på sunglass shop.  Her kan jeg bla gjennom mange kvalitetsbriller og få opp alle opplysningene om hvert brillepar.  Ta en kikk på denne nettbutikken.

Leave a Reply

Nettundervisning
nettundervisning.priv.no
Været i Spania akkurat NÅ
Annonser
Registreringer
Populære blogger