Når en skal ut å reise, så er det ofte behov for å benyttes seg av leiebil.  Da dukker spørsmålet opp om hvordan en finner de beste tilbudene.  En kan selvfølgelig ta kontakt med hver av de kjente leiebilselskaper, som AVIS og HERTZ og andre, men det er også mulighet å søk gjennom ulike leiebilportaler.   Da får en opp lister over alle leiebiler som er ledige fra alle leiebilleverandører som portalen har avtale med.

En meget god leiebilportal, som jeg alltid benytter meg av, er E-leiebil.   Denne portalen er enkel å bruke, og har gode avtaler med de ulike leiebilfirma.   Du betaler ingen ekstra gebyrer for å være 2 sjåfører på leiebilen.   Forsikring er inklusiv, og du betaler bare drivstoff når du henter bilen.

Når du henter bilen, så er alle dine personlige data allerede registrert.  Du framviser bare sertifikatet, betaler drivstoffet, og så er du på tur ut til bilen.  

 

Jeg kan på det sterkeste anbefale E-LEIEBIL.

Leave a Reply

Nettundervisning
nettundervisning.priv.no
Været i Spania akkurat NÅ
Annonser
Registreringer
Populære blogger