Study Spanish in Spain

Har du lyst til å lære deg spansk?  Da er du ikke alene.  Mange har gjennomført kurs på sitt hjemsted, og føler seg klar til å lære seg dette skikkelig.   Drømmen for mange er å kombinere ferie og språkopplæring, hvor man både kan nye sol og badeliv, samtidig som en lærer seg spansk sammen med andre mennesker.

Babylon, verdens beste språkskole, har på sine hjemmesider en gratis språktest, hvor du kan prøve deg i ro og mak, for så å finne ut litt om hvilket nivå du befinner deg på.

Jeg har en bekjent som havnet på laveste nivå.  Det resulterte i at han meldte seg på en ukes opphold i Barcelona med intensiv språkopplæring.   Så kom han tilbake med språkferdigheter som faktisk overgikk mine på mange områder, og ikke minst så hadde han nærmest blitt lokalkjent i Barcelona.

Fantastisk opplevelse var hans oppsummering, eller experiencia maravillosa,  som han uttrykte det. 

Hvorfor ikke prøve du også?   Ta testen i alle fall.  Kanskje ferieplanene er lagt?

Leave a Reply

Nettundervisning
nettundervisning.priv.no
Været i Spania akkurat NÅ
Annonser
Registreringer
Populære blogger